Psycholoog Breda

Over mij – Bram Vugts

Al van jongs af aan boeit psychologie me mateloos. Ik lees er graag over en luister ook podcasts over psychologie. Ik krijg veel energie uit mijn werk als psycholoog in Breda. Het is echt mijn passie.

Optimistisch

Als psycholoog Breda ben ik van nature een ras-optimist. Ik probeer vaak nieuwe dingen uit en heb veel vertrouwen in mensen. Mocht er iets niet lukken in mijn leven probeer ik daar altijd een les uit te leren. Doordat ik sociaal en assertief overkom hoor ik vaak dat mensen het idee hebben mij al langer te kennen. Ik heb zelf ook het een en ander meegemaakt waardoor ik aardig wat persoonlijk ontwikkeling heb doorgemaakt. De ervaring en kennis die ik hieruit heb opgedaan neem ik mee in mijn psychologenpraktijk Breda.

Versterken

Als aanvulling op mijn werk als psycholoog in Breda weet ik het nodige over gezondheid, vitaliteit en spiritualiteit. Ik vind het daarom fijn ook lifestylecoaching in te zetten tijdens onze sessies. Ik geef je tips en tricks mee. Wat kunnen we veranderen in jouw omgeving om je nieuwe gewoonten aan te leren? Dit kan al zo simpel zijn als eerder naar bed gaan of de meldingen op je telefoon uitzetten. Ik denk hierin graag met je mee wat voor jou haalbaar is.

Vrije tijd

In mijn vrije tijd treed ik op als DJ in een aantal Bredase cafés en heb afgelopen jaar op een aantal festivals mogen staan. Daarnaast ben ik fanatiek sporter. Als het even kan fitness ik het liefst elke dag.

Contact – Psycholoog Breda

Heb je nog vragen of ben je benieuwd wat ik voor je kan betekenen? Bel gerust psycholoog Breda op 085 4015 337 of vul hier het contactformulier in.